Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla estrena dos itineraris saludables que re...

L’Ampolla estrena dos itineraris saludables que recorren part de la seva costa

L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa dos itineraris saludables que recorren part de la costa ampollera, ambdós s’inicien i finalitzen al parc de salut de l’Arenal. La ruta groga, que té una distància de 2,4 km entre l’anada i la tornada, va fins a l’Oficina de Turisme; mentre que la verda, que té una distància de 2,8 km entre l’anada i la tornada, va fins al Goleró.

Els dos itineraris estan senyalitzats durant tot el trajecte amb el color respectiu per indicar quin camí s’ha de seguir, i durant la ruta també s’han instal·lat cartelleres amb el mapa de la costa de l’Ampolla on hi ha els dos itineraris marcats, informació sobre aquests, consells per a una pràctica adequada de l’exercici, entre altres dades d’interès per als usuaris.

A més a més, també s’han posat cartelleres al costat de cada una de les màquines que hi ha al parc de salut de l’Arenal on es descriu l’aparell, s’explica com utilitzar-lo, quins exercicis es poden fer i es detallen els criteris de seguretat.

“Hem observat que els cursos que organitzem al parc de salut destinats a la gent gran estan tenint molt d’èxit de participació. A més, aquest espai també l’utilitzen molt freqüentment usuaris d’altres edats. Per això, des de l’Ajuntament hem cregut oportú ampliar l’oferta per practicar esport a l’aire lliure a través d’aquests itineraris saludables”, explica l’alcalde Francesc Arasa.

La informació de totes les cartelleres està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). L’actuació ha tingut un cost de 4.200,58 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de l’empresa Rull.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada