Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Patronat de Turisme de l’Ampolla estrena nou we...

El Patronat de Turisme de l’Ampolla estrena nou web

El portal, que ja està en funcionament, es presenta en sis idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

El Patronat de Turisme de l’Ampolla ha estrenat un nou portal web. L’espai, en marxa des del passat 1 d’abril, té més recursos i es compon d’una estructura i d’un disseny més visual i interactiu, basat en el color blau per donar un toc marí al web. D’aquesta manera, s’aconsegueix una navegació més agradable per als usuaris interessats en les activitats i serveis que ofereix l’Ampolla. El web es presenta en sis idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

El nou web continua estant classificat segons els serveis que es poden trobar al municipi. Les categories són: descobreix l’Ampolla, costa i natura, gastronomia, què fer, on dormir i informació pràctica. D’altra banda, altres serveis que ja estaven disponibles com l’accés a l’agenda i les activitats s’han ampliat i millorat, aconseguint una millor usabilitat, sense vulnerar les pautes d’accessibilitat.

Ara bé, a part de la classificació general, des del Patronat de Turisme de l’Ampolla s’ha volgut reforçar la difusió de temàtiques específiques que són clau en la promoció del municipi. Així doncs, s’ha dedicat un espai destacat a la home a rutes de natura, l’ostra de l’Ampolla, platges, on menjar, l’agenda, ecoturisme, productes km0 i la bassa de les Olles.

La renovació de https://ampollaturisme.com/ representa un pas més en l’evolució tecnològica dels portals municipals. Recentment, també s’ha estrenat un nou web de l’Ajuntament de l’Ampolla. A més a més, aquesta nova eina forma part de l’estratègia del Patronat Municipal de Turisme per promocionar els serveis i les activitats que tant els turistes com els locals poden trobar durant el llarg de l’any a l’Ampolla.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada