Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla participa un any més en les Jornades Gas...

L'Ampolla participa un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre

Restaurants de l'Ampolla tornen a participar en les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre, que enguany arriben a la 7a edició, juntament amb restaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita. Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir del 7 de febrer a l'1 de març exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Un total de 14 restauradors del nostre poble han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on es podrà tastar arròs amb galeres i carxofes, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge. Els restaurants participants són: Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutic-Casa Montero, Lo Goleró, Roca Plana, El Sol, Nova Devimar, Alter Ego, Taperia Lo Típic, Bama Restaurant, La Barraca, Rafa i Rodamar.

A més a més, si comparteixes una foto amb els hashtags #JornadesGalera i #TerresdelEbre a Instagram mostrant el plat que has escollit del menu´ del restaurant, podràs guanyar un dinar per a dues persones a un dels restaurants participants en les jornades.

Les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre

Sota el nom de Viles Marineres de les Terres de l’Ebre hi ha els municipis de l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i l'Ampolla, tots ells amb port pesquer i una forta tradició marinera. Des del 2014 que organitzen accions conjuntes que refermen el seu caràcter mariner i amb encant, i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Altres imatges
Comparteix aquesta entrada