Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Del 5 al 28 de març, onze restaurants de l'Ampolla...

Del 5 al 28 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre

Un total d'onze restaurats de l'Ampolla participaran en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que tindran lloc del 5 al 28 de març. Tot i les restriccions de mobilitat fora de la comarca, els restauradors volen mantenir aquestes jornades gastronòmiques manifestant el seu compromís amb la cuina de proximitat i el producte local.

Els restaurants participants oferiran menús gastronòmics on la galera serà la protagonista i es maridarà amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge. Les diferents propostes gastronòmiques dels restauradors del nostre municipi inclouran menús amb un ventall de preus que anirà dels 28 als 45 euros. Com cada any, l'Ampolla i la resta de viles marineres, Alcanar, l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita, amb la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, promocionaran el consum d’aquest crustaci, enguany, però, només entre el públic comarcal.

Viles marineres i una identitat pròpia vinculada al mar

Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita formen part de les poblacions reconegudes per l’Agència Catalana de Turisme com a viles marineres. Aquesta marca reconeix els municipis que conserven viva la cultura lligada a les tradicions pesqueres i que han sabut mantenir els seus espais naturals i patrimonials, tot oferint experiències i vivències vinculades als valors de la vida marinera.

Els quatre municipis de les Terres de l’Ebre que en formen part organitzen accions conjuntes que refermen el seu caràcter amb propostes, entre d’altres, com l’organització de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada