Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l’Ampolla habilita el portal tribu...

L'Ajuntament de l’Ampolla habilita el portal tributari

L'Ajuntament de l’Ampolla ha fet un pas més en el seu compromís per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent i ha habilitat en el web del consistori el portal tributari. L’objectiu de posar en marxa aquest nou servei és facilitar a la ciutadania el procés de gestions amb l'administració.

Així doncs, a partir d’ara, els veïns i veïnes de l’Ampolla podran tramitar en temps real el pagament de tributs, de multes i la recaptació executiva des de qualsevol dispositiu intel·ligent, ordinador, tauleta o telèfon mòbil, i sense haver de desplaçar-se de manera presencial a les oficines de les entitats bancàries.

El nou servei ha estat dissenyat perquè qualsevol de les gestions es realitzin d'una forma senzilla i no requereixin un gran coneixement tècnic per part de la ciutadania. L’alcalde Francesc Arasa explica que "s'ha treballat per crear un portal tributari accessible i intuïtiu on els usuaris només cal que segueixin els passos que s'indiquen per fer la gestió”.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada