Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a e...

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.

Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l’Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila.

Els restaurants participants són:

  • Bama Restaurant - BeachClub
  • Botavara
  • Can Piñana
  • Casa David
  • Casa Llambrich - Juani
  • Club Nàutic - Casa Montero
  • La Barraca
  • La Roca Plana
  • Lo Goleró
  • Nova Devimar
  • Perales
  • Sol
  • Taperia Lo Típic

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha explicat que era tradició que la Diada de l’Ostra de l’Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques. “Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l’oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta”.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada