Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

SERVEIS I EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Serveis i equipaments municipals

L'Ampolla està equipada amb dos centres d'educació reglada: la Llar d'Infants Marinada i el Col·legi Mediterrani. A més a més, també disposa d'una Biblioteca Municipal i d'un Telecentre per completar l'oferta formativa i d'ensenyament.
Llar d'Infants Marinada

La Llar d’Infants Municipal Marinada està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des del 16 de setembre de 2008. La matrícula està oberta. Si es volen visitar les instal·lacions o demanar informació presencialment sobre aquest servei, es recomana sol·licitar una cita prèvia.

Horari de servei: De dilluns a divendres de 8 a 19 hores.
Horari d’atenció per visitar les instal·lacions: De dilluns a divendres d’11 a 12 hores.
Més informació:
- Adreça: Zona d'equipaments, unitat d'acció 5
- Telèfon: +34 977 460 765
- Localització: Google Maps
- Bloc: Blogger
- Correu: e3011856@xtec.cat

Escola Mediterrani de l'Ampolla

El Col·legi Mediterrani és una escola pública del Departament d’Ensenyament, arrelada i compromesa amb l’entorn, on la coeducació és fonamental. L’escola fomenta els aprenentatges significatius i funcionals basant-se en models constructivistes i educa en una metodologia activa i diversificada, considerant la competència comunicativa lingüística com a base de tots els aprenentatges. El col·legi disposa de menjador escolar, d’acollida matinal i de migdia i impulsa la redacció i edició de la revista escola La Gavina i d’un blog divulgatiu. A més, també organitza activitats culturals trimestrals, exposicions trimestrals al vestíbul de l’escola, així com un seguit d’activitats durant la Setmana Cultural, que té lloc en el marc de la Diada de Sant Jordi.

Horari de secretaria: Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13.30 hores i de 15 a 16.30 hores.
Facebook: https://www.facebook.com/escola.lampolla.

Més informació:
- Adreça: Carrer Girona, 2
- Telèfon: +34 977 460 151
- Localització: Google Maps
- Webs: Bloc XTEC, Àgora XTEC
- Correu electrònic: e3005194@xtec.cat

Biblioteca Municipal de l'Ampolla

La Biblioteca Municipal forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. S'hi poden trobar les darreres novetats literàries tant per a adults com per a nens; ofereix servei de préstec de llibres i DVDs; també disposa del servei interbibliotecari, el qual permet que l'usuari tingui a l'abast tots els documents disponibles de totes les biblioteques de Catalunya que participin en aquest sistema de préstec; també hi ha habilitada una zona per consultar la premsa diària i revistes.

Horari d'atenció: De gener a juny i de setembre a desembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores. Juliol i agost de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
Facebook: https://www.facebook.com/biblioteca.pijcentre/.

Més informació:
- Adreça: Avinguda Sant Joan, s/n
- Telèfon: +34 977 460 216
- Localització: Google Maps
- Correu electrònic: biblioteca@ampolla.altanet.org

Telecentre Municipal de l'Ampolla

El Telecentre disposa de 10 ordinadors de servei públic, l’ús d’aquests és gratuït durant els primers 30 minuts. D’altra banda, hi ha habilitada una zona wifi, la utilització d’aquest servei és gratuït durant els primers 30 minuts. També s’ofereix servei de fotocòpies, impressions, fax i escàner.

Horari d’atenció: De gener a juny i de setembre a desembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores. Juliol i agost de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Més informació:
- Adreça: Avinguda Sant Joan, s/n
- Telèfon: +34 977 460 216
- Localització: Google Maps
- Correu electrònic: telecentre@ampolla.altanet.org

Deixalleria Municipal


La deixalleria municipal de l’Ampolla, ubicada al costat del Camp de Futbol, pot ser utilitzada pels ciutadans en general, i també pels comerços, oficines i serveis, els quals tenen el servei del “Porta a Porta”, és a dir, els hi passen a recollir pels seus establiments els residus.

Què es pot portar?
- Residus municipals especials (pneumàtics, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, bateries, dissolvents, pintures i vernissos, piles, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, olis minerals usats)
- Residus municipals ordinaris (paper i cartró, vidre, envasos lleugers, plàstics, ferralla i metalls, tèxtils, olis vegetals usats)
- Residus municipals voluminosos (mobles i altres, electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, ferralla electrònica com ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics...)
- Altres residus municipals (fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció d'obres menors)

Quins materials no estan acceptats?
- Materials barrejats
- Matèria orgànica (excepte restes de pa sec)
- Residus industrials en grans quantitats o provinents del procés productiu, que han de ser gestionats a través de gestors privats autoritzats per l'Agència de Residus de Catalunya
- Materials explosius
- Residus radioactius
- Residus sanitaris

Més informació:
- Horari d'hivern (del 15 d'octubre al 15 d'abril): Dilluns de 15.30 a 18.30h. Dilluns de 15:30 a 18,30. De dimarts a divendres de 9 a 13.30h i de 15.30 a 19h. Dissabtes de 9 a 14h.
- Horari: Dilluns de 16 a 19.30h. De dimarts a divendres de 9 a 13.30h i de 16 a 19.30h. Dissabtes de 9 a 13.30h.
- Adreça: Lligallo del Farnós, 12
- Localització: Google Maps