Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.
  • covid safe l'ampolla
    L'AMPOLLA
    DESTINACIÓ COVID-SAFE!
    AJUNTAMENT DE L'AMPOLLA: TREBALLEM PER A TU!

L'Ampolla, destinació Covid-Safe

Volem que tothom que visqui a l’Ampolla, i tothom que ens visiti, es senti segur front la covid-19 i pugui gaudir del nostre poble i del seu entorn amb la seguretat sanitària que ofereix aquest pla.

Davant la situació actual, marcada per la Covid-19 i pel pla de desconfinament establert per l'Estat Espanyol, ens trobem a les portes d'una campanya turística totalment inusual i imprevisible. Des de l'Ajuntament i amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla, volem presentar-vos un Pla Integral de Prevenció per a la Covid-19 que ens permeti dotar als ciutadans, comerços i turisme de L'Ampolla amb els coneixements i eines necessaris per tal de preservar la salut dels ciutadans com la dels visitants, i oferir la nostra població com un destí turístic amb el mínim risc de contagi; és a dir, un destí el més sa possible.

AJUDA PER PODER ACCEDIR AL CURS DE PREVENCIÓ PER A LA CIUTADANIA

Si és CIUTADÀ de l'Ampolla i vol accedir al Curs online de Prevenció de Contagi de Covid-19 per a la ciutadania, creat per l'empresa Valuegensys-safety, sol·liciti la inscripció amb el següent formulari. El curs és gratuït.

Si voleu VISITAR l'Ampolla i formar-se amb el Curs online de Prevenció de Contagi de Covid-19 per a la ciutadania de l'empresa, creat per Valuegensys-safety, sol·liciti la inscripció amb el següent formulari. El curs és gratuït.

Si té un ESTABLIMENT o empresa a l'Ampolla i vol accedir al Curs online de Prevenció de Contagi de Covid-19 per a empreses de Valuegensys-safety i dissenyar el seu propi pla de prevenció, sol·liciti la inscripció amb el següent formulari. El curs i el pla són gratuïts per als establiments de l'Ampolla.

Les inscripcions seran gestionades en el màxim termini de 24 hores.

Aquest pla consta de diferents punts a tindre en compte:

Aquest pla serà gratuït, subvencionat per l'Ajuntament i amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla.
Ens hi juguem molt i ens necessitem tots per recuperar la normalitat i el timó del nostre sector turístic, el motor principal de la nostra economia.
Us encoratgem i animem que us adheriu a aquest pla "L'AMPOLLA, DESTINACIÓ COVID SAFE" perquè TU, LA NECESSITES i L'AMPOLLA, ET NECESSITA.
ENS EN SORTIREM TOTS JUNTS!