Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

COM ARRIBAR

Com arribar

L'Ampolla, coneguda com la porta del Delta de l'Ebre, es troba a la comarca del Baix Ebre. Situada al sud de Catalunya (Espanya), està banyada per les aigües del mar Mediterrani i és l'accés a una superfície de 320 km2 de zona humida, la major extensió que hi ha a Catalunya. Per ser més concrets, la posició en coordenades UTM és 40º 48' 18.001''N i 0º 41' 12.458"E.
Ubicació de l'Ampolla


Com arribar-hi?
Amb cotxe

Per l'autopista AP-7 - sortida 39A o per la carretera N-340.

Amb tren

Disposem d'estació de tren (l'Ampolla-Perelló-Deltebre), al centre del municipi, on té parada la línia ferroviària R16 (Barcelona - Tarragona - Tortosa / Ulldecona). Horaris de la línia R16: Clic aquí per veure els horaris.

Amb avió

Disposem de tres aeroports pròxims al municipi: l'aeroport de Reus (a 70 km), l'aeroport de Barcelona (a 150 km) i l'aeroport de València (190km). Els aeroports de Reus, Barcelona i València no tenen connexió directa amb l'Ampolla. Per a més informació podeu consultar el web d'AENA.

Amb autocar

Disposem d'un servei fix d'autocar gestionat per les companyies HIFE i CARRERA. Per contactar amb autocars HIFE, ho podeu fer als telèfons 977 44 03 00 - 902 119 814. Per fer-ho amb autocars CARRERA (Línia Tortosa - Perelló) podeu trucar al telèfon 977 82 31 43.

Oficina de turisme

Per més informació podeu posar-vos en contacte directament amb la nostra oficina de turisme.