Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

EQUIPAMENTS ESPORTIUS

Equipaments esportius

A l'Ampolla, hi ha un total de sis clubs esportius de diferents disciplines esportives, com el bàsquet, el futbol sala i la gimnàstica rítmica, entre d'altres. A més, el municipi disposa d'instal·lacions esportives de diferents formats on poder desenvolupar diverses activitats físiques al llarg de l'any. Entre l'oferta dels emplaçaments hi destaca el poliesportiu, la piscina municipal i el camp de futbol.
Poliesportiu municipal

Els clubs que realitzen els entrenaments i els partits corresponents al poliesportiu durant l'any són el Club de Bàsquet l'Ampolla, el Club Gimnàstica Rítmica l'Ampolla i el Club de Futbol Sala l'Ampolla.

Més informació:
- Mides: Pista interior: 42m de llargada x 24m d'amplada. Pista exterior: 45m de llargada x 22m d'amplada.
- Adreça: Lorem ipsum dolor sit amet
- Localització: Google Maps

Pavelló Esportiu Municipal

El Pavelló Esportiu Municipal disposa de 1.998 m2 destinats, actualment, a l’ús esportiu per part d’entitats municipals i també a esdeveniments d’aquest àmbit. Principalment, les activitats que acull són els entrenaments i competicions del Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla, del Club de Futbol Sala l’Ampolla i de la categoria patufets del Futbol Base l’Ampolla.
D’altra banda, ha acollit diferents esdeveniments esportius com el I Trofeu Rítmica Porta del Delta, el Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque Ceprià i els CSIT World Sport Games.

- Telèfon: 977 46 00 18 (Horari d'atenció telefònica de 9 a 14 h).


Piscina municipalLa piscina municipal és descoberta i està oberta els mesos de juliol i agost. L'entrada val 1 euro i dona dret a gaudir de les instal·lacions durant tota la franja horària del matí o de la tarda. Durant l'estiu, s'imparteixen els cursets de natació per a nens i nenes de 3 fins a 12 anys durant els matins en horari de 10 a 13h.

Horaris (juliol i agost):
- De dilluns a dissabte de 09:30h a 14:00h. i de 15:30h a 20:00h.
- Diumenge de 10:00h fins 14:00h.
Dimensions:
- 25m de llargada.
- 12,5m d'amplada.
- La pendent és d'120cm als laterals i es va aprofundint fins al 180cm a la zona central de la piscina.


Camp de futbol municipal

Al camp de futbol entrena l'escola de tecnificació del FC Barcelona els dilluns; els equips de futbol base del CF Ampolla, els dimarts, dimecres i divendres; i el 1er equip del CF Ampolla, els dimarts, dimecres i divendres. Pel que fa als partits, el futbol base disputa els seus partits els dissabtes i diumenges al matí i el 1er equip, els diumenges a la tarda.

L'activitat dels equips de futbol va des del mes d'agost fins al mes de juny i també es duen a terme diferents activitats com ara les Jornades de Formació Futbolística Jordi Pitarque Ceprià (Setmana Santa) i el Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque (setembre), organitzat per l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià.

Dimensions:
- 110,5m de llargada.
- 74,4m d'amplada.


Clubs esportius

A l'Ampolla hi ha un total de sis clubs esportius de diferents disciplines esportives.

  • Club de Bàsquet l'Ampolla: compta amb un equip de categoria infantil-cadet que competeix federativament a nivell de la província de Tarragona.
  • Club de Futbol Sala l'Ampolla: compta amb dos equips (masculí i femení) que competeixen a la 2ª categoria de Futbol Sala de la província de Tarragona.
  • Club Gimnàstica Rítmica l'Ampolla: està format per 60 nenes de 3 a 15 anys que competeixen a nivell federatiu en l'àmbit de Tarragona i Catalunya.
  • Club de Futbol l'Ampolla: compta amb els equips de futbol base de diferents categories i el 1er equip que competeix a la categoria 3a catalana.
  • Club de Tennis
  • Pàdel l'Ampolla