Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

FORMACIÓ I ENSENYAMENT

Formació i ensenyament

L'Ampolla està equipada amb dos centres d'educació reglada: la Llar d'Infants Marinada i el Col·legi Mediterrani. A més a més, també disposa d'una Biblioteca Municipal i d'un Telecentre per completar l'oferta formativa i d'ensenyament.
Centres de formació i ensenyament
Llar d'Infants Marinada

La Llar d’Infants Municipal Marinada està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des del 16 de setembre de 2008. La matrícula està oberta. Si es volen visitar les instal·lacions o demanar informació presencialment sobre aquest servei, es recomana sol·licitar una cita prèvia.

Horari de servei: De dilluns a divendres de 8 a 19 hores
Horari d’atenció per visitar les instal·lacions: De dilluns a divendres d’11 a 12 hores


Escola Mediterrani de l'Ampolla

El Col·legi Mediterrani és una escola pública del Departament d’Ensenyament, arrelada i compromesa amb l’entorn, on la coeducació és fonamental. L’escola fomenta els aprenentatges significatius i funcionals basant-se en models constructivistes i educa en una metodologia activa i diversificada, considerant la competència comunicativa lingüística com a base de tots els aprenentatges. El col·legi disposa de menjador escolar, d’acollida matinal i de migdia i impulsa la redacció i edició de la revista escola La Gavina i d’un blog divulgatiu. A més, també organitza activitats culturals trimestrals, exposicions trimestrals al vestíbul de l’escola, així com un seguit d’activitats durant la Setmana Cultural, que té lloc en el marc de la Diada de Sant Jordi.

Horari de secretaria: Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13.30 hores i de 15 a 16.30 hores.
Facebook: https://www.facebook.com/escola.lampolla.


Biblioteca Municipal de l'Ampolla

La Biblioteca Municipal forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. S'hi poden trobar les darreres novetats literàries tant per a adults com per a nens; ofereix servei de préstec de llibres i DVDs; també disposa del servei interbibliotecari, el qual permet que l'usuari tingui a l'abast tots els documents disponibles de totes les biblioteques de Catalunya que participin en aquest sistema de préstec; també hi ha habilitada una zona per consultar la premsa diària i revistes.

Horari d'atenció: De gener a juny i de setembre a desembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores. Juliol i agost de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
Facebook: https://www.facebook.com/biblioteca.pijcentre/.


Telecentre Municipal de l'Ampolla

El Telecentre disposa de 10 ordinadors de servei públic, l’ús d’aquests és gratuït durant els primers 30 minuts. D’altra banda, hi ha habilitada una zona wifi, la utilització d’aquest servei és gratuït durant els primers 30 minuts. També s’ofereix servei de fotocòpies, impressions, fax i escàner.

Horari d’atenció: De gener a juny i de setembre a desembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores. Juliol i agost de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores.


Llar d'Infants Marinada

Escola Mediterrani L'Ampolla

Biblioteca Municipal

Telecentre municipal

Cursos i formacions
 Atenció! En aquest moment no hi ha cursos disponibles.