Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Informació al ciutadà. L'Ampolla, destinació Covid...

Informació al ciutadà. L'Ampolla, destinació Covid-Safe

Benvolguts empresaris

Davant la situació que ens trobem amb el confinament a causa del Covid-19 i situant-nos a les portes de la campanya de l’estiu, des de l’Ajuntament i amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla, volem presentar-vos un PLA INTEGRAL DE PREVENCIÓ PER AL COVID-19 que ens permeti oferir L’Ampolla com un destí turístic amb el mínim risc de contagi; és a dir, un destí el més sa possible.

El nostre objectiu és ser capdavanters en implantar aquest mètode per tal d’ aconseguir una difusió ràpida i així aconseguir una campanya de publicitat que ens permeti donar seguretat sanitària i confiança als visitants i turistes que venen al nostre municipi.

Estem davant d’una situació sense precedents i que hem de lluitar contra un enemic que només podem fer-li front amb la INFORMACIÓ i la PREVENCIÓ. Com tota lluita, es guanya o es perd; per aquest motiu ens cal ACTUAR i ho farem amb una Ampolla preparada per combatre’l, sense por, amb tota la informació que ens cal, posant-hi tots els mitjans i sobretot, donant confiança a tota persona que ens visiti. Aquesta confiança serà clau per una recuperació més ràpida.

És un pla de prevenció higiènic-sanitari personalitzat, segons establiments( botigues, restaurants, bars , oficines etc.) que consistirà en rebre una formació adaptada a cada negoci d’un màxim de 2h online i al finalitzar-lo es lliurarà un certificat que s’exhibirà en l’establiment i on s’indicarà que AQUEST NEGOCI COMPLEIX AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT.

Per accedir a aquesta formació caldrà entrar a la pàgina Web https://www.ampolla.cat/covid-safe i si no teniu possibilitat d’accedir-hi es podrà facilitar impresa.

Aquest pla serà gratuït, subvencionat per l’Ajuntament i amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla.

Ens hi juguem molt i ens necessitem tots per recuperar el timó del nostre sector turístic, el motor principal de la nostra economia.

Us encoratgem i animem a que us adheriu a aquest pla “L’AMPOLLA, DESTINACIÓ COVID-SAFE” perquè TU, LA NECESSITES i L’AMPOLLA, ET NECESSITA.

ENS EN SORTIREM TOTS JUNTS!
Altres imatges
Documentació adjunta
Comparteix aquesta entrada