Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Els conjunts infantil i cadet del Club de Gimnàsti...

Els conjunts infantil i cadet del Club de Gimnàstica Rítmica de l'Ampolla es classifiquen per al campionat d’Espanya

Les gimnastes del conjunt infantil i del cadet del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla s’han classificat per competir al Campionat de Gimnàstica Rítmica d’Espanya. El conjunt infantil es va proclamar campió de Catalunya de la categoria base, i el cadet subcampió de la mateixa categoria.

Amb aquestes posicions aconseguides el passat dissabte 29 de setembre en el marc del Campionat de Gimnàstica Rítmica de Catalunya, s'han assegurat la plaça per competir al campionat d'Espanya que se celebrarà el pròxim mes de novembre a Múrcia.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada