Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

“El Periple” de Mario Pons, Millor Pel·lícula Docu...

“El Periple” de Mario Pons, Millor Pel·lícula Documental a la secció Internacional al Festival de Cinema de Girona

El Periple, la vella llum d'Europa del realitzador ampollero Mario Pons Múria ha estat guardonada amb el Premi a Millor Pel·lícula Documental en la secció Internacional a competició al Festival Internacional de Cinema de Girona. La gala d’entrega de premis va tenir lloc el passat diumenge 30 de setembre als Cinemes Albeniz de Girona.

El director del film, Mario Pons, va dedicar el premi al poble siri i kurd, als seus exiliats i als combatents i exiliats republicans de 1939. També va reivindicar la llibertat dels presos i preses polítics i el retorn dels exiliats. Per últim, Pons tampoc es va oblidar de reivindicar la lluita del poble ebrenc pel seu riu.

El film del realitzador ampollero es programarà pròximament als cinemes Truffaut de la capital gironina. A més a més, el documental es presentarà el pròxim 17 d’octubre al teatre de Vilafranca, el 25 d’octubre als Cinemes Oscars de Roquetes, i en els pròxims mesos a Amposta, la presentació estarà acompanyada de la banda sonora en directe de Los Sirgadors. El film, que ha estat seleccionat a la secció Oficial del Festival Som Cinema de Lleida, es projectarà el 20 d’octubre en el marc d’aquest festival.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada