Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Millorats els camins del Goleró i el de la bassa d...

Millorats els camins del Goleró i el de la bassa de les Olles, danyats per les pluges i el pas de vehicles

L’Ajuntament de l’Ampolla ha millorat i ha condicionat el camí del Goleró, també conegut com a camí del Riet, i el de la bassa de les Olles. Aquests camins són transitats, principalment, pels pagesos que tenen arrossars per la zona i també per persones que van a visitar aquesta àrea del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

A causa de les pluges dels darrers mesos i el pas de vehicles, s’havien format sots, i tot i les reparacions provisionals que s’havien fet, els trajectes presentaven irregularitats al llarg del seu traçat. A més a més, gràcies a l’actuació, els camins s’han ampliat, el del Goleró ara disposa d’una amplada constant de 4 metres, i el de la bassa de les Olles d’entre 3 i 4 metres.

Ambdós treballs, ja finalitzats, han estat executats per l’empresa COSINFO SL, el del camí del Goleró ha tingut un cost total de 14.467,48 euros (IVA inclòs), i el de la bassa de les Olles de 3.306,93 euros (IVA inclòs).
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada