Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Club de Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla viatja ...

El Club de Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla viatja a Múrcia per competir al Campionat d'Espanya

Els conjunts infantil i cadet del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Ampolla viatgen aquesta setmana a Múrcia per competir al Campionat de Gimnàstica Rítmica d’Espanya. La competició, que se celebra del 7 a l’11 de novembre i que concentra clubs d’arreu de l’Estat espanyol, reunirà 101 conjunts que participaran en la categoria cadet, i 98 que competiran en la infantil.

Les gimnastes de la formació infantil van guanyar-se la plaça el passat mes de setembre en proclamar-se campiones de la categoria base en el Campionat de Gimnàstica Rítmica de Catalunya, i les del cadet van fer-ho al quedar subcampiones de la mateixa categoria.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada