Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla, el municipi del Baix Ebre amb les rende...

L’Ampolla, el municipi del Baix Ebre amb les rendes més altes

L’Ampolla és el municipi del Baix Ebre de més de 1.000 habitants amb les rendes familiars més altes. Segons les dades de l'informe que ha publicat l'Agència Tributària i que recull les dades per municipis i per províncies de l'IRPF de 2016, el nostre municipi té una mitjana de rendes familiars de 24.488 euros, situant-se per davant de municipis de la mateixa comarca com Tortosa (23.519), l’Ametlla de Mar (23.288) i Roquetes (21.421).

En l’àmbit de totes les Terres de l’Ebre, l’Ampolla es posiciona com la sisena població més rica d’aquesta zona. Encapçalen el rànquing Flix amb 29.851 euros, Ascó amb 28.620, i Móra d’Ebre amb 27.400, tots tres pertanyents a la comarca de la Ribera d'Ebre i situats al voltant de la indústria nuclear i química. Per contra els municipis més pobres del territori, segons les seves rendes familiars, són El Perelló (17.843), Horta de Sant Joan (17.712) i Batea (15.339).

La capital del Baix Ebre, Tortosa, es troba a la vuitena posició, mentre que Amposta, capital del Montsià, està a la tretzena amb 21.098 euros de mitjana, i Gandesa, capital de la Terra Alta, ocupa la setzena posició (20.497 euros).

Les dades de l’estudi, que es poden consultar al web de l’Agència Tributària, es refereixen a la renda bruta familiar, no individual, i està calculada sobre la mitjana absoluta, de manera que la presència de famílies amb rendes molt elevades pot incrementar la mitjana a l'alça.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada