Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Quatre platges ampolleres i el Club Nàutic, recone...

Quatre platges ampolleres i el Club Nàutic, reconeguts per l'excel·lent qualitat de l'aigua i la preservació de la biodiversitat natural

L'estiu és temps de platja i Catalunya és país de platja. Com cada any, un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental ha atorgat les banderes blaves. Es tracta d'un guardó de prestigi mundial que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal•lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una excel•lent gestió ambiental.

Catalunya té un total de 101 platges amb bandera blava: 28 a la Costa Brava, 30 a la Costa Central, 31 a la Costa Daurada i 11 a les Terres de l'Ebre. A més, també té 22 ports esportius reconeguts amb aquest reconeixement. L'Ampolla ha estat un dels municipis distingits, concretament amb tres banderes blaves: una a la platja de les Avellanes, una altra a la platja de Cap Roig i la tercera se li ha concedit al Club Nàutic.

A més a més, la platja del Baconé i Cala Maria també han renovat la certificació i la bandera de Platges Verges d’Ecologistes en Acció. Amb aquest reconeixement, es vol valorar aquelles platges que no complint amb els requisits exigits per les certificacions ambientals convencionals, tenen, en canvi, una importància cabdal en la preservació de la biodiversitat natural.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada