Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Les obres de reforma i ampliació del CAP s'iniciar...

Les obres de reforma i ampliació del CAP s'iniciaran a l'octubre

A partir del mes d'octubre s'iniciaran les obres d'ampliació i reforma del Centre d'Atenció Primària de l'Ampolla. L'actuació consistirà en una reforma integral de l'espai: renovació i ampliació de les consultes, remodelació dels lavabos, canvi del terra...

Ara bé, es prestarà especial interès a la zona dedicada a l'atenció pediàtrica. Actualment, els espais destinats a aquest servei no reuneixen les condicions òptimes, per això s'ampliaran aquestes consultes, les quals estaran ubicades a un espai diferent de l'atenció a la població adulta. A més a més, també està projectada la construcció d'una zona de canviadors i un office per al personal del CAP.

Les obres, que estaran executades per Construccions Jaén Vallés SL i en les quals s'invertiran 304.824, 70 euros (IVA inclòs), tindran una durada d'entre 4 i 5 mesos. Durant aquest període, l'atenció sanitària es traslladarà al centre d'entitats (l'edifici adjunt al CAP), el qual s'habilitarà de manera provisional per poder continuar prestant el servei.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada