Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament demana al Departament de Salut que el...

L’Ajuntament demana al Departament de Salut que el CAP de l’Ampolla sigui un Punt d’Atenció Continuada de 24 hores durant els mesos d’estiu

L’Ajuntament de l’Ampolla ha presentat al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya una petició perquè el CAP de l’Ampolla esdevingui un Punt d’Atenció Continuada de 24 hores des del 15 de juny fins al 15 de setembre. La proposta va ser aprovada en el darrer Ple, celebrat el passat mes de desembre, i vas ser recolzada per unanimitat per tots els grups municipals.

La petició s’ha proposat tenint en compte que durant els mesos d’estiu, l’Ampolla esdevé la població amb més habitants de la seva Àrea Bàsica de Salut, arribant als 15.000 habitants i superant la població dels dos altres municipis que conformen l’ABS, l’Aldea i Camarles.

Ara bé, conscient de les deficiències estructurals que tenia el Centre d’Atenció Primària i amb l’objectiu de disposar d’unes bones instal·lacions i complir els requisits necessaris per poder esdevenir un Punt d’Atenció Continuada a les nits d’estiu, el consistori fa uns mesos va decidir emprendre amb recursos propis la reforma del Centre d’Atenció Primària, la qual està consensuada amb el Departament de Salut i amb l’Institut Català de la Salut.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada