Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Les famílies que tinguin o adoptin un fill aquest ...

Les famílies que tinguin o adoptin un fill aquest 2019 rebran un “xec nadó” per valor de 150 euros

L'Ajuntament de l'Ampolla concedirà a totes les famílies que tinguin o adoptin un nadó a partir de l'1 de gener de 2019 un xec per valor de 150 euros. La proposta, presentada per la Regidoria de Cohesió Social i que estarà vigent mentrestant no es modifiqui o s'aprovi deixar sense efecte les seves bases, va ser aprovada en el darrer Ple, celebrat el passat mes de desembre.

El “xec nadó” té com a objectiu donar suport en les despeses que comporta a les famílies el naixement o l'adopció d'un fill o una filla. Podran optar a aquesta ajuda les famílies en què un dels dos progenitors o adoptants estigui empadronat a l'Ampolla amb una antiguitat mínima d'un any d'empadronament previ al naixement o adopció. D'aquesta mateixa manera, també és imprescindible que el nen o nena estigui empadronat al municipi.

Els interessats poden presentar la sol·licitud presencialment a l'Ajuntament de l'Ampolla o bé a la seu electrònica, i tenen un termini de sis mesos per fer-ho des del naixement o l'adopció.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada