Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Arriba la setena edició de la Setmana del Comerç...

Arriba la setena edició de la Setmana del Comerç

El tret de sortida a la VII Setmana del Comerç, que enguany té com a temàtica Són 30 anys amb motiu del 30è aniversari de la Segregació del nostre poble, serà aquest dilluns amb la campanya Benvinguts a la meva botiga. Així, de l'11 al 17 de novembre, els comerços del municipi decoraran els seus aparadors entorn del tema proposat per a aquesta edició i oferiran ofertes i promocions preparades per a l'ocasió.

D'aquesta manera, cada dia de la setmana es promouran campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local. Les iniciatives es basaran en diferents temàtiques: dimarts la campanya es titula Gaudeix de la setmana del comerç; dimecres serà El producte estrella, dijous la temàtica serà Moltes felicitats, i dissabte anirà adreçada a Les botigues del nostre poble.

A més a més, el dijous a les 20 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha organitzat la taula rodona Són 30 anys amb Josep Curto, exdiputat del Parlament de Catalunya, i Francesc Sancho, exalcalde de l'Ampolla, com a convidats.

Per al cap de setmana, i coincidint amb la Festa de la Segregació, divendres a les 20 hores a la plaça Catalunya hi haurà la degustació popular Tast festiu, que estarà acompanyada pel concert de Miquel Rullo. L’endemà dissabte al matí, la Rondalla Suc d'Anguila, Guardet i Silvia Ampolla alegraran amb la seva música els carrers i establiments. A les 21 hores al Casal Municipal se celebrarà el sopar popular de la Festa de la Segregació, i posteriorment hi haurà ball amb l'orquestra Cimarrón. Durant la vetllada, també es realitzarà el sorteig de xecs client entre totes les persones que han comprat durant la setmana als comerços participants en la iniciativa.

Diumenge a partir de les 11 hores a la platja de les Avellanes tindrà lloc la V Festa de l'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla amb l'espectacle Acariciando el alma amb Toño Serrano, també hi haurà petites passejades amb cavalls i ponis per la platja, venda de dolços en benefici de la Marató de TV3, barbacoa, sorteig de regals dels comerços col·laboradors amb l'acte i una exhibició dels alumnes del Club Hípic Conrad Costes. Per finalitzar aquesta VII Setmana del Comerç, a la tarda hi haurà un final de festa pel passeig Marítim i la plaça González Isla amb l'actuació de Lo Golafre.

Tanmateix, durant els dies que tindrà lloc la Setmana del Comerç, els nens i nenes de la llar d'infants Marinada i els del col·legi Mediterrani visitaran els comerços del poble, i també hi haurà una mostra als establiments participants en la iniciativa dels dibuixos realitzats pels alumnes de l'escola del nostre poble.

Altres imatges
Comparteix aquesta entrada