Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’empresa ampollera Kensho Sake, guanyadora del pr...

L’empresa ampollera Kensho Sake, guanyadora del premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018 en la modalitat d’agroindústria

El 31 de gener passat, l’empresa de l’Ampolla Kensho Sake va recollir a Girona el premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2018 en la modalitat d’agroindústria. Aquests reconeixements, dotats en 6.000 euros i promoguts pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, volen distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses, mitjançant la innovació.

Kensho Sake va ser escollit per la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d’origen agrari a l’hora de l’elaboració del sake i dels ferments derivats de l’arròs amb varietats locals. En la modalitat d’empresa agrària, la guanyadora va ser l’empresa Verdcamp Fruits SAT, de Cambrils; i el premi de la categoria de jove/a emprenedor/a innovador/a se’l va emportar Francesc Ribas, de Can Puxic, ubicat a Premià de Dalt.

El jurat dels premis PITA 2018 va estar presidit pel director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i constituït per representants de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat de Lleida, de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada