Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla signa el conveni amb les...

L’Ajuntament de l’Ampolla signa el conveni amb les Viles Marineres ebrenques i el Patronat de Turisme de la Diputació

Sota el nom de Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre hi ha els municipis de la Ràpita, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Alcanar, tots ells amb port pesquer i una forta tradició marinera. Des del 2014, organitzen accions conjuntes que refermen el seu caràcter mariner i amb encant, amb accions com l’organització de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre, la microsite terresdelebre.travel/villasmarineras i campanyes de publicitat conjuntes, entre altres accions, que compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El Club Nàutic de les Cases d’Alcanar va acollir el passat dimecres 6 de febrer la signatura del conveni que permetrà a Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre estar presents als seus principals mercats de proximitat d’interès. El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, i els alcaldes de la Ràpita, Josep Caparrós; l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; l’Ampolla, Francesc Arasa; i Alcanar, Joan Roig, van signar l’acord.

Tres campanyes de comunicació en conformen el contingut, que compten amb una inversió total de 60.000 euros. La primera consisteix en la promoció de les Jornades de la Galera de les Terres de l’Ebre als mercats espanyol i català, que van començar el 8 febrer, la segona s’adreça al departament francès de Midi Pyrinées, i la darrera al mercat basc, principalment a la ciutat de Bilbao. Aquests mercats de proximitat són d’interès per a les Viles Marineres i pel conjunt de les Terres de l’Ebre.

La signatura va tenir lloc just abans d’iniciar-se la jornada Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, un cas d’èxit en la promoció del litoral, adreçada als professionals del sector turístic, tant públic com privat, dels municipis mariners i del conjunt de les Terres de l’Ebre.

Els quatre alcaldes de les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre i el president del Patronat de Turisme de la Diputació van donar inici a la jornada, valorant el projecte i, tot seguit, va tenir lloc una xerrada del director de Màrqueting d’Experiències i Recerca de l’Agència Catalana de Turisme, Damià Serrano, sota el títol La marca Viles Marineres de l’Agència Catalana de Turisme.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada