Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Deu restaurants de l'Ampolla participen en les Jor...

Deu restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera

A partir d'avui i fins al 3 de març, un total de deu restaurants de l'Ampolla participen en les VI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. El preu dels menús que presenten els restauradors ampolleros van des dels 25 als 40 euros.

La iniciativa, com cada any, s'organitza conjuntament amb Alcanar, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita, i compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

Els locals que participen en aquesta iniciativa són: Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, Lo Goleró, Nova Devimar, Perales, Roca Plana, Sol i Taperia Lo Típic.

La galera
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada