Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Jaume Colomines i Gemma Caballé, en els 10k, i Jua...

Jaume Colomines i Gemma Caballé, en els 10k, i Juan Pere Pagà i Mireia Sánchez, en els 5k, els ampolleros més ràpids del Running Series de l'Ampolla

L'Ampolla va ser el passat diumenge 24 de març l'escenari de la segona prova del circuit Running Series de les Terres de l'Ebre d’enguany. La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 132 corredors. En la categoria d'absolut masculí, la victòria va ser per Yassine Ouhdadi (independent), amb 33.43, seguit d’Ali Fathi (independent), amb 33.43, i en tercera posició va quedar Musa Sowe (independent), amb 35.59. En la categoria d'absolut femení, el primer lloc va ser per Encarna Cuñat (independent), amb 44.05, per davant de Silvia Marquez (Ultra-Runners Esports Team), amb 44.38, i de Tere Also (Trail Roquetes), amb 45.20.

En la carrera de 5 quilòmetres, amb 81 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculina va ser per Youssef Abaghad (Atletisme Terres de l'Ebre), amb 16.58, seguit de Josep Ramon Sanahuja (AA Xafatolls de Mollerussa), amb 17.37, i d’Omar Machi (independent), amb 18.00. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Hajar El Azzioui (independent), amb 22.13, seguida de Susana Castells (CE Trenca Cims) i de Clàudia Giménez (Paleo Delta Runners), amb 22.57 i 23.04, respectivament.

Pel que fa als locals, en la categoria de 10 quilòmetres, el podi el van ocupar Jaume Colomines i Gemma Caballé, i en els 5 quilòmetres, Juan Pere Pagà i Mireia Sánchez.
Comparteix aquesta entrada