Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Guàrdia Municipal de l'Ampolla posa en marxa u...

La Guàrdia Municipal de l'Ampolla posa en marxa un servei de vigilància de platges amb bicicleta

La Guàrdia Municipal de l'Ampolla ha posat en marxa aquest mes de juliol un servei de vigilància de platges amb bicicleta. L'objectiu és oferir proximitat a la ciutadania i apropar la Guàrdia Municipal als turistes, visitants i habitants de l’Ampolla.

En diferents franges horàries de matí i de tarda, el Guàrdia Municipal patrullarà per les diferents zones costaneres del municipi amb una bicicleta habilitada amb unes forges, les quals estan dotades de plànols de carrers, informació municipal i actes de denúncies per poder actuar en cas de ser requerit o de detectar alguna infracció.

A més de la funció de proximitat, el control dels horaris de pesca amb canya i la circulació d’animals a les zones de banyistes, també es pretén realitzar una acció de prevenció per tal d’evitar furts i robatoris a l'interior de vehicles, fets delictius molt habituals en zones de platja durant la temporada estival.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada