Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla inicia el nou curs escolar amb nous ajut...

L’Ampolla inicia el nou curs escolar amb nous ajuts per a les famílies

L’Ampolla afronta l’inici del curs escolar 2019-2020 amb novetats adreçades a reforçar l’ajuda a les famílies amb nens i nenes en edat escolar. Les famílies poden tornar a optar als ajuts per a l’adquisició de llibres que es van posar en marxa el curs passat. Així, es destinen 50 euros per nen/a en etapa infantil, 75 euros per nen/a que cursi l’educació primària, 80 euros per nen/a en un curs d’educació secundària obligatòria i 100 euros per jove que estigui cursant batxillerat o bé formació professional.

A més a més, com cada any, també es brinden ajuts per al transport escolar, i com a novetat d’enguany trobem la gratuïtat de la llar d’infants Marinada per als nens i nenes fins al primer any de vida de la localitat.

Aquestes mesures s’emmarquen dins la voluntat del consistori en pal·liar l’esforç econòmic que suposa per a les famílies l’inici del curs escolar.

Altres imatges
Comparteix aquesta entrada