Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla assisteix a la Fira Fitur de Madrid...

L'Ampolla assisteix a la Fira Fitur de Madrid

L'Ampolla ha assistit del 22 al 26 de gener a la Fira Fitur de Madrid, una de les fires més importants de turisme en l'àmbit europeu.

En aquest context, el passat dimecres 22 el nostre municipi va renovar el conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada, un acord que ens fa partícips d’una divulgació i una promoció turística molt intensa dels atractius del nostre poble juntament amb les localitats de Salou, Cambrils, l'Hospitalet de l’Infant, Mont-Roig del Camp, l'Ametlla de Mar i Deltebre.

A més a més, Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, va visitar la fira el passat dijous 23 per reunir-se amb la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono.

L'objectiu de la presència del nostre municipi a la fira ha estat per establir contactes amb diferents empreses del món turístic per tal de poder mantenir l'actual posicionament i, fins i tot, incrementar-lo com un dels principals municipis turístics de les Terres de l'Ebre i treballar per augmentar el turisme, no només durant els mesos d’estiu, sinó al llarg de tot l'any.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada