Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament sol·licita la declaració de l'Ampolla...

L'Ajuntament sol·licita la declaració de l'Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil

El ple extraordinari celebrat el passat dilluns va acordar per majoria absoluta sol·licitar a l’Administració General de l’Estat i, en el seu cas, a la Generalitat de Catalunya, la declaració del terme municipal de l’Ampolla com a zona afectada per una emergència de protecció civil, altrament conegut com a zona catastròfica, a conseqüència del temporal Glòria dels passats dies 20, 21 i 22 de gener.

La tempesta constant de pluja, vent i temporal marítim va originar danys diversos que a hores d’ara des dels serveis tècnics municipals encara s’estan avaluant a causa de la seva gran magnitud.

Tanmateix, el ple de la corporació va valorar que és evident que són més que notòries les afectacions derivades a la costa de l’Ampolla, posant en especial relleu els punts de les platges del terme municipal que van des de la platja de Perales fins a la platja de l’Arenal, el passeig marítim de l’Arenal i l’escullera del port pesquer, l’accés i l’entorn de la bassa de les Olles, la pèrdua d’estris de pesca dels pescadors de l’Ampolla, i la desfeta produïda en els accessos (barrancs i camins) a nuclis urbanitzats que dificulten el trànsit de la població. També cal tenir en compte que es van produir inundacions i desperfectes a l’equipament públic esportiu del nou pavelló municipal.

En el ple extraordinari també es va acordar sol·licitar a la Generalitat de Catalunya que les actuacions que hagin d’adoptar-se per part d’aquesta administració amb relació al municipi tinguin caràcter prioritari. Així com instar al Consell de Ministres que dugui a terme les accions necessàries amb la finalitat de poder recuperar i restablir la normalitat de les zones afectades pel sinistre.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada