Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El trencament d'una canonada d'aigua a l'Ampolla a...

El trencament d'una canonada d'aigua a l'Ampolla arrossega diversos vehicles estacionats

Aquesta passada matinada a les 03:00 hores s'ha produït el trencament d'una canonada gran d'aigua en el seu tram principal que va des de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable de l'Ampolla a Tarragona. La baixada sobtada d'aigua ha provocat l'arrossegament d'una vintena de vehicles estacionats a la zona afectada i danys materials a les infraestructures. Afortunadament, no s'ha de lamentar cap dany personal.

El trencament ha estat causat pel col·lapse (trencament) d'un tub de formigó pretesat al costat de l'AP7, al terme municipal de l'Ampolla. Pocs minuts després del moment de l'avís, s'han activat tots els recursos, tant materials, tècnics com personals per fer front a aquesta situació greu.

L'Ajuntament de l'Ampolla assegura que tot i l'incident, el subministrament d'aigua està assegurat a tot el municipi. S'està treballant per netejar tota la zona afectada i perquè en poques hores torni tot a la normalitat.

Comparteix aquesta entrada