Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla es compromet amb el Pla ...

L'Ajuntament de l'Ampolla es compromet amb el Pla Delta per combatre la regressió del Delta de l'Ebre

La Taula de Consens, celebrada ahir dimecres a l'auditori de Sant Jaume d'Enveja, va presentar un conjunt de mesures consensuades entre alcaldes i la comunitat de regants del Delta de l'Ebre per frenar la regressió i exigir de manera contundent accions immediates per evitar que els habitants del Delta "siguin els primers refugiats climàtics d'Europa".

En aquest marc, va néixer el Pla Delta, un document d'acció consensuat per part de tots els ajuntaments del Delta de l'Ebre, entre ells l'Ajuntament de l'Ampolla, i per les comunitats de regants amb l'objectiu de convertir el Delta de l'Ebre en un territori d'oportunitats i de futur per a tota la ciutadania.

Durant l'acte d'ahir, en el qual es va comptar amb la presència del Molt Honorable Senyor Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, entre altres representants polítics i sectorials, es va posar de manifest la necessitat d'incloure a l'agenda institucional catalana i espanyola la necessitat de prendre mesures urgents per guardar la línia de costa i garantir la supervivència del Delta.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada