Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza sessions de di...

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza sessions de dinamització del Parc Salut de l’Arenal

L’Ajuntament de l'Ampolla organitza setmanalment sessions per dinamitzar el Parc Salut que hi ha ubicat a l’Arenal, al costat del restaurant La Barraca. Les classes, que duren una hora i estan impartides per un professional de l'activitat física saludable, estan adreçades a persones de la tercera edat empadronades a l’Ampolla.

Les activitats, que inclouen una xerrada i unes sessions pràctiques, es realitzen els dimarts i els dijous i es divideixen en dos grups, un que assisteix de 9 a 10 hores i un altre que rep la sessió de 10 a 11 hores.

Els parcs de salut urbans són un espai de trobada, equipats amb aparells dissenyats per millorar i mantenir la salut i l'estat físic. Permeten exercitar, de forma lliure o bé dirigida, qualitats físiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació, a més de fomentar la participació social i les bones relacions humanes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada