Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla, localitat protagonista de les jornades ...

L’Ampolla, localitat protagonista de les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre GastroEbre 2020

GastroEbre 2020, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l'Ebre, tindran lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre i es podran seguir en directe a través del canal de YouTube GastroEvents Online.

La localitat protagonista de l’edició d’aquest any és l’Ampolla. Ara bé, donades les circumstàncies del moment, el congrés no podrà celebrar-se de forma presencial i les sessions de cuina i les presentacions de productes del territori s’hauran de seguir de manera telemàtica. L’emissió en directe de l’esdeveniment es farà des de l’hotel Flamingo de l’Ampolla.

L’esdeveniment online comptarà amb sessions de cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners com Nandu Juvany de Can Juvany (Calldetenes); Fina Puigdevall i Martina Puigvert de Les Cols (Olot); Eduard Xatruch de Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués), entre molts d’altres. També hi haurà sessions de cuina d’alguns dels restauradors del nostre poble: Hèctor Roda de Rodamar i Teima Caballé de Sol, el tast de destil·lats d’arròs de les Terres de l’Ebre a càrrec d’Humbert Conti de Sake Kensho, la sessió de cuina dolça i pastisseria de la mà de Sergio Márquez, professor de l'Institut Dertosa, i cuina marinera tradicional amb ranxos i plats d'abord elaborats per pescadors i cuiners de la Confraria de Pescadors de l'Ampolla.

L'objectiu de GastroEbre 2020 és esdevenir un punt de trobada presencial i virtual entre els sectors gastronòmics i agroalimentaris, per promocionar els serveis professionals, així com els productes agroalimentaris i el turisme.
Altres imatges
Documentació adjunta
Comparteix aquesta entrada