Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en...

L’Ajuntament de l’Ampolla inverteix 5.000 euros en la Setmana del Comerç per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum

L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la vuitena Setmana del Comerç, que porta per lema Ara, més que mai, amb el nostre comerç i que tindrà lloc del 7 al 22 de novembre. Entre les iniciatives que hi ha previstes de realitzar, destaca la campanya Compra, rasca i guanya, a través de la qual cada establiment adscrit donarà premis per valor de 150 euros repartits en deu premis de 5 euros, sis premis de 10 euros i dos premis de 20 euros.

Els comerciants dels establiments participants en la iniciativa donaran un rasca a qualsevol persona que faci alguna compra perquè pugui aconseguir un premi. Les persones amb un rasca premiat podran anar a comprar a qualsevol establiment adscrit a la Setmana del Comerç de l’Ampolla i tindran un descompte pel valor del premi aconseguit.

"A més a més, tots els comerços participants rebran, com a obsequi, dos xecs per valor de 15 euros cadascun que podran bescanviar en forma de descompte a qualsevol dels establiments adherits, és a dir, quan facin la compra, se'ls hi descomptaran els 15 euros del xec-regal", explica Geno Cabrera, regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla. "Des de la Regidoria de Comerç pretenem dinamitzar les vendes dels establiments locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el comerç local de l’Ampolla”, afegeix la regidora de Comerç.

El pròxim dissabte, 7 de novembre, es donarà el tret de sortida a aquesta VIII Setmana del Comerç amb l’entrega del material a tots els comerciants participants.

Tanmateix, fins al 22 de novembre, els diferents establiments adherits a la vuitena edició de la Setmana del Comerç de l'Ampolla oferiran als seus locals una exposició de dibuixos realitzats pels alumnes de l’Escola Mediterrani.

Comerços participants al 'Compra, rasca i guanya'

Perruqueria Vero Mora, Peixateria Rosa, Perruqueria Línia 2000, Farmàcia del Port, Carnisseria Martí, Estètica Pites, Antídot (Vins c/ del Mig), Llibreria Avelina, Carnisseria Elisenda, Forn Cabrera, Fleca Cabrera, Digital Ebre, Peixateria Borràs, Tabacs Amparo, Forn Bru, Grissel Moda, Carmen Perruquers, Ferreteria Joel, Niflowear’s, Joieria Fabregat, Brumoble, Maca Decoració, Agrobotiga Lo Típic, Dulces Maqui, Farmàcia Berta, Dies De Platja i RFL Consultors.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada