Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla acaba l'any amb endeutam...

L'Ajuntament de l'Ampolla acaba l'any amb endeutament zero

L'Ajuntament de l'Ampolla ha amortitzat la totalitat del deute municipal que té actualment. En altres paraules, ha situat la ràtio d'endeutament del consistori ampollero en el 0 %.

"Un dels objectius del mandat del Govern municipal actual sempre ha estat reduir l'endeutament. Haver assolit el 0 % d'endeutament referma el compromís de l'equip de Govern amb la gestió responsable dels recursos municipals", explica l'alcalde Francesc Arasa.

L'Ajuntament de l'Ampolla va iniciar l'any 2020 amb un deute d'1.038.715,43 euros i el finalitzarà amb el deute amortitzat, això "realça la tasca d'haver sanejat completament els comptes durant aquest any", especifica l'alcalde.

En aquesta línia, també cal remarcar que el consistori mai ha necessitat l'autorització del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, ja que el seu deute no ha estat mai superior al 75 %. El límit d'endeutament d'un ajuntament se situa en el 110% dels recursos ordinaris, quan el percentatge del deute és superior al 75 %, és necessari que aquesta conselleria doni el seu vistiplau.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada