Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Comissió de la Policia de Catalunya aprova la c...

La Comissió de la Policia de Catalunya aprova la creació de la policia local de l'Ampolla

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va presidir el passat dilluns, 21 de desembre, la Comissió de la Policia de Catalunya, durant la qual es va aprovar la creació de la policia local de l'Ampolla. La reunió també va comptar amb la participació del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director general de la Policia, Pere Ferrer, i la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, entre d’altres.

A la comissió, a més de donar llum verda a la creació de la policia local de la nostra població, es va aprovar la constitució de la de Breda. En el nomenament es va comptar amb l’assessorament de la Subdirecció General de Coordinació de la Policia de Catalunya, tant per a la creació del cos de la policia local com per a la seva consolidació.

Actualment, el nostre municipi compta amb un servei de vigilants. El pas a policia local representa un pas endavant pel que fa al nivell professional i funcional que s’ha de traduir en la prestació d’un millor servei a la ciutadania des de la proactivitat i el coneixement del territori. L’evolució per a l’any 2023 de la plantilla definitiva de la policia local de l'Ampolla és d’11 efectius.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada