Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el conveni Corner...

L'Ajuntament de l'Ampolla renova el conveni Corner per a la promoció conjunta de les Terres de l'Ebre

L'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb 16 ens turístics públics i privats de les Terres de l'Ebre més han signat aquest dijous el conveni Corner, liderat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que preveu la participació en fires especialitzades. Tanmateix, també inclou altres accions de màrqueting per donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants en els mercats més importants.

El pressupost global i conjunt serà de 165.150 euros dels quals la Diputació de Tarragona assumirà el 80% del total. Aquesta inversió portarà les Terres de l'Ebre a les següents fires especialitzades: Adventure Travel Show de Londres, Randonée de París, Fiets & Wandelbeurs d'Utrecht i Falsterbo Bird Show de Suècia.

Fruit de l'acord, els atractius turístics del nostre municipi s'han mostrat a la fira Fitur de Madrid i s'exposaran a Navartur de Pamplona, Sevatur de Sant Sebastià i B-Travel de Barcelona. L'Ampolla també tindrà presència a una fira de caràcter internacional, concretament a la World Travel Market que se celebra a Londres.

En l'àmbit de la publicitat, es duran a terme diferents accions, entre les quals destaca la prevista amb un portal líder del mercat estatal com és Logitravel per potenciar la comercialització de l'oferta d'allotjament de la demarcació i que inclou una acció presencial a la seva botiga física a Madrid.

Aquesta és la 14a edició d'aquest conveni, una eina al servei de la cooperació i la col·laboració en la promoció de les Terres de l'Ebre que permet oferir un ampli ventall de propostes en matèria de comunicació i màrqueting a qualsevol entitat de promoció turística de les Terres de l'Ebre, independentment de la seva dimensió.

A més a més de l'Ampolla, els signants de l'acord per aquest 2020, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, són els ajuntaments d'Alcanar, l'Aldea, l'Ametlla de Mar, Amposta, Ascó, Benifallet, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa i Jesús Activitats i Serveis SL; els consells comarcals de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre; associacions empresarials i entitats de l'àmbit privat com l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, la Cambra de Comerç de Reus i Terres Landscape and Travel Communication.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada