Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La revista 'Cap Catalogne' dedica un reportatge a ...

La revista 'Cap Catalogne' dedica un reportatge a l'Ampolla

La revista francesa Cap Catalogne ha dedicat en el seu darrer número un ampli reportatge de 12 pàgines a l'Ampolla arran de l'interès que desperta el nostre poble al turisme del sud de França. L'article presenta l'Ampolla com la porta del Delta de l'Ebre i al llarg del text es parla de la gastronomia que s'hi pot trobar a tots els restaurants que hi ha al municipi, basada en l'arròs, el peix i el marisc, i destaca la importància que té en la nostra activitat econòmica el cultiu d'arròs.

L'article, amb text de Sandra Canal-Bonneriez i fotografies d'Hugues Argence, Turisme Ampolla, Ecoherbes i de l'arxiu de la mateixa revista, també tracta sobre la pesca com un art característic del poble, així com la producció d'ostra, destacant la Diada de l'Ostra com un gran esdeveniment de promoció d'aquest marisc, de les diferents rutes que ofereix el municipi i que es poden realitzar caminant o en bicicleta i dels diferents paisatges que et pots trobar recorrent la població, entre d'altres.

Cap Catalogne és una revista que es publica en francès a Perpinyà, un dels targets principals del turisme de proximitat de l'Ampolla, i la seva edició en paper té una periodicitat mensual. La publicació està destinada a promocionar els destins turístics de Catalunya.
Altres imatges
Documentació adjunta
Comparteix aquesta entrada