Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ampolla tanca instal·lacions municipals i suspèn...

L'Ampolla tanca instal·lacions municipals i suspèn activitats programades

Arran dels casos de coronavirus SARS-CoV-2 detectats a Catalunya, i després del comunicat emès per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de l’Ampolla tancarà a partir de demà divendres, 13 de març, i fins al pròxim dia 27 març, ambdós inclosos, els següents centres i instal·lacions:
  • Llar d'infants Marinada
  • Instal·lacions i equipaments esportius
  • Biblioteca municipal
  • Oficina de Turisme
  • Casal d’avis
  • Centre Cívic
  • Centre d’Entitats
Consegüentment, també queden suspeses totes les activitats programades en aquests centres durant el període de temps que aquests romandran tancats al públic.

Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat que afecti el nostre municipi a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i també d'aquesta pàgina web.

L'Ajuntament es fa ressò de l'anunci del Departament d'Educació, el qual decreta el tancament, a partir de demà divendres, 13 de març, de les escoles bressol, escoles, instituts, universitats i centres de formació professional a tot Catalunya, i que per tant, tindrà una afectació directa a la nostra població, quedant suspeses les classes en horari lectiu així com les activitats extraescolars de l'Escola Mediterrani i de l'Institut de Camarles.

Recordem que cal seguir sempre les mesures anunciades pel Govern de Catalunya i el Departament de Salut, que podeu consultar aquí, i que des d'avui les consultes que es facin al telèfon 061 seran gratuïtes.

Podeu trobar tota la informació actualitzada al moment al Canal Salut.

Altres imatges
Comparteix aquesta entrada