Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es r...

L'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es realitzarà al CAP de l'Aldea a partir de dilluns 16 de març

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre informa que per tal de fer front a la situació generada per l'evolució del coronavirus SARS –Cov-2, a partir de dilluns 16 de març i fins a nou avís, l'activitat del Consultori Local de l'Ampolla es realitzarà al CAP de l’Aldea. El telèfon del CAP de l'Aldea al qual els usuaris i usuàries poden trucar és el 977 45 12 13.

Aquestes mesures d'organització s'adopten per poder assumir la demanda creixent d'atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut de les treballadores i treballadors sanitaris.

Pel que fa a l'atenció primària, des del 13 de març s'han posat en marxa totes les mesures per disminuir la demanda presencial als centres, amb l'increment de l'oferta telefònica i gestió proactiva de les agendes per assegurar l'atenció d'aquelles demandes que no es puguin demorar.

En aquest moment, donat que hi ha professionals en aïllament domiciliari, hem de prendre mesures per assegurar l'atenció als usuaris i per protegir els professionals.

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre informa que en tots els casos es reprogramaran les visites no urgents, es garantiran les visites a domicili i el seguiment de pacients que requereixin atenció. Tots els seguiments possibles es realitzaran telemàticament i telefònicament.

Recordem que si s'ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061, telèfon gratuït, sempre es pot trucar al centre d'atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre al telèfon 977 44 81 70.

En cas que necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l’Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a aquí i us donaran resposta en menys de 24 hores.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada