Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Gestagua garanteix el servei d'aigua a tota la pob...

Gestagua garanteix el servei d'aigua a tota la població de l'Ampolla i suspèn tots els talls per impagament

Gestagua ha anunciat que garanteix el subministrament d’aigua en qualitat i quantitat a tota la població de l'Ampolla. També ha comunicat que ha suspès tots els talls per impagament previstos per poder així assegurar l’aigua de l’aixeta a totes les llars.

D'altra banda, l'empresa ha posat en marxa un Pla de Contingències que aplicarà a totes les seves explotacions per garantir tant la qualitat del servei que presta, com la seguretat i la salut d’usuaris, clients, empleats i col·laboradors.

Seguint de les mesures preses pel Govern d’Espanya amb la declaració de l’Estat d’Alarma, Gestagua tanca al públic les seves oficines comercials per a tota mena de tràmits, excepte aquells per als que sigui estrictament necessària la presència física de l’abonat o abonada.

A més a més, redueix totes les activitats realitzades a la via pública, mantenint únicament les que resultin imprescindibles, i suspèn totes les activitats d’operació i manteniment que no es considerin crítiques per a la garantia en la continuïtat i qualitat del servei.

Per últim, des d'avui i fins a nou avís, no es realitzaran les lectures de comptadors o les operacions de cobrament en metàl·lic a les oficines. En el cas de la lectura de comptadors, es demana als veïns i veïnes de la urbanització de Cap-Roig que proporcionin la lectura a través dels canals d’atenció al públic. La setmana passada, l'empresa va realitzar la lectura de comptadors a tot el municipi de l'Ampolla, tal com tenia previst, menys a aquesta urbanització, zona on s'havia d'efectuar l'acció durant el dia d'avui, dilluns 16 de març, i seguint les mesures establertes per prevenir la propagació del Covid-19, no s'efectuarà.

Dades de contacte:
  • Telèfon d’atenció al client: 977 59 30 77 (horari de 10:00 h a 13:00 h).
  • Telèfon d’avaries: 690 634 858 durant 24 hores.
  • Correu electrònic: lampolla@gestagua.es.
A més, els usuaris i usuàries podran realitzar les seves gestions a través de la pàgina web de l'oficina virtual.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada