Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El XVI IRONCAT canvia de data, se celebrarà el 3 d...

El XVI IRONCAT canvia de data, se celebrarà el 3 d'octubre

A causa de la situació excepcional que està vivint el país, el Patronat Municipal de Turisme i Esports de l'Ampolla s'ha vist amb l'obligació de canviar la data de celebració del XVI IRONCAT, que fins ara estava previst que tingués lloc el 16 de maig. La nova data serà el 3 d'octubre de 2020, però s'ha de tenir present que aquest nou dia està condicionat a la normalització del país i a tenir un nombre mínim de 100 participants inscrits.

Des de l'organització s'és conscient que la provisionalitat no ajuda en absolut a la concentració ni a l’execució del pla d'entrenament, però tant el país com el món estan vivint instal·lats en aquesta situació. No es pot assegurar si a l'estiu estarà tot normalitzat o si ho estarà a la tardor. No se sap res del futur ni a curt ni a mitjà termini.

En el cas que hi hagi inscrits que la nova data no els vagi bé, se'ls reemborsarà la totalitat de la inscripció. El Patronat assegura que mai ha estat la seva política fer negoci d'aquesta activitat i així seguirà sent. De la mateixa manera, informa que si finalment s'acaba suspenent l'edició 2020, es retornaran els diners a tots els afectats i les afectades.

Des de l'organització es vol agrair per endavant la col·laboració i comprensió de tots els implicats i les implicades en aquesta circumstància excepcional.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada