Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La XXX Diada de l’Ostra de l’Ampolla, suspesa per ...

La XXX Diada de l’Ostra de l’Ampolla, suspesa per la pandèmia de la Covid-19

Davant la pròrroga de l'Estat d'Alarma fins al 26 d'abril i la incertesa de com ens anirem incorporant a la normalitat, el Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla s'ha vist amb l'obligació de suspendre la XXX Diada de l'Ostra de l'Ampolla, prevista per al pròxim 10 de maig.

De la mateixa manera, també queden suspeses les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra que havien de tenir lloc del 9 al 24 de maig a diferents restaurants del municipi, per la incertesa de si els establiments de restauració podran estar oberts en aquestes dates.

Des de l'organització s'és conscient que encara que al maig fos permès sortir al carrer en normalitat, les mesures preventives de distanciament social continuaran vigents i serien molt difícils de respectar en una festa que reuneix tant públic.

Tenim molt present la importància de preservar la salut de la nostra societat i de col·laborar en la contenció del virus. La salut global és el bé més preuat que hem de prioritzar.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada