Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Govern català activa una línia d'ajuts directe...

El Govern català activa una línia d'ajuts directes destinats a microempreses i professionals individuals del sector turístic

El Govern català ha activat una línia d'ajuts directes d'inicialment dos milions d’euros dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic, entre d'altres, amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000 euros de volum anual de facturació.

Aquesta línia d'acció es posarà en marxa en aproximadament una setmana, moment en què es podran rebre les sol·licituds.

En aquest enllaç trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

D'altra banda, el Govern ha informat que està treballant per intentar dotar de més pressupost aquesta línia.

Des de Turisme de la Generalitat de Catalunya s'actualitza diàriament aquesta secció, creada específicament per compartir amb el sector turístic català el màxim d'informació que pugui ser d'utilitat en la complexa situació que vivim.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada