Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla intensifica els controls...

L'Ajuntament de l'Ampolla intensifica els controls d'accès al municipi per evitar la propagació i el contagi de la Covid-19

L'Ajuntament de l'Ampolla ha aplicat mesures més restrictives per reduir al màxim la mobilitat i l'arribada al municipi de persones de segona residència. Tot i que segons la Guàrdia Urbana, el 95% de la ciutadania del nostre municipi està complint amb les mesures establertes per l'Estat d'Alarma per gestionar la crisi sanitària de la Covid-19, s'ha cregut necessari augmentar els controls policials arran de l'arribada de la Setmana Santa, per evitar la propagació i el contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

Seguint aquesta línia, a partir d'ahir dijous i durant tot el matí d'avui divendres, s'han anat tancant tots els accessos secundaris al municipi, deixant una única via d'accés i de sortida a l'Ampolla, aquesta és la rotonda de l'N-340-AP7.

En aquest punt d'entrada i sortida, s'establirà un control permanent per part de la Guàrdia Municipal que, seguint la mateixa dinàmica dels caps de setmana passats, controlarà tots els vehicles i persones que entrin i surtin del nucli urbà.

A més a més, se seguiran realitzant controls policials a l'estació de tren de la població per evitar l'arribada d'aquelles persones que intentin esquivar els controls de la carretera.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada