Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Suspeses les Festes del Carme 2020 de l’Ampolla...

Suspeses les Festes del Carme 2020 de l’Ampolla

L'Ajuntament de l'Ampolla, de forma coordinada amb la Comissió de Festes i de Bous i amb totes les entitats participants, s'ha vist obligat, davant la situació provocada per la Covid-19, a suspendre les Festes del Carme 2020, que s'havien de celebrar del 15 al 19 de juliol.

Aquesta decisió també ha estat consensuada amb la resta d'ajuntaments del Delta de l'Ebre, amb els quals hem acordat suspendre els actes festius de les poblacions. Des dels diferents consistoris s'és conscient que tot i que en poques setmanes s'entrarà a la "nova normalitat", no es podrà garantir el compliment de les mesures establertes per dur a terme festes d’aquestes dimensions, sense risc de contagi ni de contacte social.

Des de la Regidoria de Festes s'ha valorat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional com la que estem vivint, la millor opció és suspendre els actes festius.

L’Ajuntament de l'Ampolla continua treballant per programar una agenda alternativa per als ciutadans, les ciutadanes, visitants i turistes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada