Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Regidoria de Festes presenta un programa d’acti...

La Regidoria de Festes presenta un programa d’activitats alternatives per a les Festes Majors de Sant Joan

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d'activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint per celebrar les Festes Majors de Sant Joan 2020.

Des del moment que es va decidir cancel·lar els actes festius com a forma de prevenció de possibles contagis, es va començar a treballar per replantejar el model festiu per aquest any davant la pandèmia de la Covid-19, ja que no era factible fer les festes tradicionals en la situació actual.

D'aquesta manera, per celebrar la Revetlla de Sant Joan el dimarts 23 a les 21.30 hores es farà una foguerada a la platja de les Avellanes, i de les 22.30 hores a la 1 de la matinada la Xaranga-espactacle "Ho Petem" animarà la revetlla de Sant Joan pels carrers de la població.

Els actes seguiran el dimecres 24 a les 12 hores amb la missa en honor a Sant Joan Baptista, i a les 19.30 hores es farà un tomb a Sant Joan que substituirà la processó, proposant que aquest any en comptes d'acompanyar la imatge, es vegi passar des del balcó, la finestra o des del carrer.

El dissabte 27 a partir de les 12 hores tindrà lloc una musclada popular. Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, la Comissió de Festes farà el repartiment de les racions de musclos a diferents punts de la població.

Durant els actes, l'Ajuntament de l'Ampolla ha anunciat que reforçarà els controls policials per evitar concentracions que no estiguin permeses en el context de les limitacions imposades per la situació de "nova normalitat", i recorda que l'ús de la mascareta i mantenir la distància social serà obligatori per poder participar en tots els actes.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada