Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ampolla atorga...

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ampolla atorga ajudes a persones i famílies vulnerables per minimitzar l’impacte de la crisi de la Covid-19

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, amb la col·laboració dels serveis socials municipals, ha encetat una línia d’ajuts d’emergència per a pal·liar els efectes socioeconòmics del municipi causats per la crisi de la Covid-19.

La partida pressupostària inicial és de 5.000 euros i està destinada a què les persones i les famílies més desafavorides de la població puguin fer front a les despeses econòmiques d’urgència que puguin tenir. Per cada exercici pressupostari, cada persona i/o unitat de convivència poden disposar d’un màxim de 300 euros.

Com a requisits per obtenir aquesta ajuda, ha de fer com a mínim un any que els beneficiaris i les beneficiàries estiguin empadronats al municipi i han de disposar d’un informe previ dels serveis socials.

El regidor de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla, Àlvar Casanova, preveu que “la demanda més gran d’aquestes ajudes es produeixi en el segon semestre de l’any, període en el qual la crisi econòmica serà més accentuada”.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada