Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Comunicat per als usuaris i les usuàries amb el me...

Comunicat per als usuaris i les usuàries amb el metge de capçalera assignat al CAP L’Ampolla

L'Institut Català de la Salut està potenciant eines telemàtiques, algunes de les quals ja existents abans de la pandèmia de la COVID-19, per contactar amb el CAP. Unes eines que eviten desplaçaments innecessaris al CAP L'Ampolla. Aquestes vies són:

Campanya comunicació a la ciutadania.

Per resoldre dubtes a l'hora d'emprar aquestes eines, compartim les següents guies d'ús i d'instal·lació com a material de suport en l'actual conjuntura sanitària.

- Guia d'ús eConsentiment.
- Guia d'ús ics.gencat.cat “Contacteu amb mi”.
- Guia d'ús i instal·lació de La Meva Salut.
- Guia d'ús i instal·lació de l'eConsulta.

Maite Faiges Comí com a personal de Gestió i Serveis (GIS) del CAP L'Ampolla posa a disposició dels usuaris i de les usuàries amb el metge de capçalera assignat al CAP L'Ampolla aquests documents per facilitar l'accés a les eines telemàtiques. Tanmateix, resta a la disposició de tothom per rebre opinions i suggeriments per continuar millorant aquestes guies, si s'escau.

Pel que fa a tràmits i gestions diverses com per exemple la reemissió TSI, la sol·licitud de documentació, l'activació de La Meva Salut, l'eConsulta o l'eConsentiment, entre d'altres, també podeu fer servir l'eina ics.gencat.cat “Contacteu en mi”.

Tot contacte que feu a través del telèfon del Call-Center, de l'eina ics.gencat.cat “Contacteu amb mi” o d'aquest formulari, arriba directament al personal de Gestió i Serveis del CAP L'Ampolla. Cada contacte es gestionara' de forma individualitzada.

Altra informació d'interès:

- El número de telèfon 061 està disponible les 24 hores del dia, els 365 dies a l'any.
- Per saber quina és la farma'cia de gua'rdia més propera, podeu consultar-ho aquí.

Altres imatges
Comparteix aquesta entrada